For skoler For forældre For leverandører Find din skole Hjælp Kontakt
Gå til bestilling
Tilbage Se alle spørgsmål

Hvordan opretter jeg en bruger?

Du kan oprette en bruger her på vores hjemmeside www.skolemad.nu. Du skal bare klikke på ”Gå til bestilling” og herefter ”Tilmeld mig”.

Når du har indtastet navn og e-mailadresse, sender vi dig en mail med et link til oprettelse af kode og resten af de oplysninger, vi skal bruge for at kunne levere frisk og lækker skolemad til dit barn.

Forældre

Fandt du ikke dit svar?

Kontakt os på +45 71 99 88 82, vi sidder klar ved telefonen.