For skoler For forældre For leverandører Find din skole Hjælp Kontakt
Gå til bestilling
Tilbage Se alle spørgsmål

Jeg har bestilt mad, men har ikke modtaget en bekræftelsesmail.

Du har nok hørt det før, men tjek lige dit spamfilter :)

Hvis du ikke finder mailen her, kan det være, at din bruger er indstillet til ikke at modtage bekræftelsesmails. Det kan du tjekke under ”Din konto” og ”Profil”.

Du kan også kontrollere, om en bestilling er gået igennem under ”Din konto” og ”Bestillinger”. Hvis ikke din bestilling er på listen her, er bestillingen ikke gået igennem.

Forældre