Jeg vil gerne afbestille noget bestilt skolemad.

Du kan altid afbestille mad helt frem til bestillingsfristen. Det vil med andre ord sige, at så længe du kan bestille, kan du også afbestille. Det gør du ved at klikke på ”Din konto”, dernæst på ”Bestillinger”.

I oversigten vil produkter, der kan afbestilles, have et lille rødt minus. Hvis du klikker på det røde minus, vil produktet blive afbestilt og pengene refunderet til "Din Saldo" under ”Din konto” til brug ved næste bestilling.

Hvis du ønsker pengene udbetalt til din bankkonto, bedes du sende en mail til info@skolemad.nu med oplysninger om registreringsnummer og kontonummer.