Tank penge på din konto

Når du tanker op til din konto, gør du det nemmere at bestille fremover - og så sparer du håndteringsgebyret, hver gang du bestiller. Gebyr betales derfor kun, når du tanker op.

For at tanke op skal du klikke på ”Din konto” og derefter ”Saldo”. Vælg et beløb i højre side og klik ”Fortsæt til betaling. Indtast kortoplysninger og gennemfør betalingen. Herefter trækkes alle bestillinger automatisk fra din konto.

Hvis du ikke har tilstrækkelige penge på kontoen, trækkes de resterende penge på kontoen og resten kan betales med kort/Apple Pay.